Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Abbey Dawn

2010.04.01

Abbey Dawn:
Avril saját divat márkája az Abbey Dawn. A ruhák mellett kiegészitőket is készitenek.
A ruhákat (állitolag) maga Avril tervezte és csakis olyan ruhák vannak/lesznek amiket Av is szívesen visel. (gyakran hordja a nyilvánoság előtt is az AD ruhákat)
A ruhák megfizethető űron vannak bár nekünk egy "picivel" drágább mert nem csak a ruhát kell megvenni, még postaköltséget is kell fizetnünk mivel egyenlőre csak az USA-ban és Kanadában kapható.

Mostanra két korosztály számára is elérhetőek a ruhák. A tinik mellett már a kisgyereket is hordhatják a ruhákat.

Vásárlás:
Kohls ; Ebay.com

Kohls: Ebben a boltban árulják amerikában az Abbey Dawn és az internetes oldalukon is lehet online vásárolni. Én azt halottam hogy innen nem szállitják Európába az árut. :S

Ebay.com: Ez egy licitálos oldal olyasmi mint nálunk a vatera. Rengeteg minden van itt nem csak ruha. Azt tudni kell róla hogy mivel licitálos oldal a gyorsaság is számít. Mármint a végén hogy te legyél az utolsó licitáló mivel akkor lesz a tied. De vannak "Buy it now"-s dolgok is. Ha ilyet látsz akkor nem kell licitálni hanem csak simán meglehet venni az eladó által kiírt áron.
Minden árunak más és más a posta költésge (!) Ez azért mert nem egyhelyről jönnek a ruhák. Hisz ez egy elég híres oldal lehet hogy éppen Ausztráliában lakik az eladó.

A név eredete: Avril így becézte az apukája kis korában.
Ejsd:                Ebbi Dan

ABBEY DAWN CUCCOK
ABBEY DAWN CUCCOK GYEREKEKNEK