Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Parfümök

2010.03.22

Forbidden Rose:

Ez még nem került boltokba,csak 2 kép jelent meg

Kép Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Black Star:

Leírás:

A kanadai popsztár Avril Lavigne 2009 nyarán piacra dobja első parfümét a "Black Star"-t, melyet a rajongók már izgatottan várnak. 2 éven keresztül dolgoztak a parfümön. A parfüm igazán fiatalos és a parfümöt egy igazán "Avril"-es csomagolásba szerette volna rakni.  A parfüm rózsaszín hibiszkusz, szilva és étcsokoládé keveréke. A parfümöt többféle csomagolásban fogják árusítani: 15, 30, 50 és 100 ml-es üvegecskékben és különböző árakban: 16?, 24?, 33? és 49?. Avril saját maga választotta és állította össze a csomaglosát melyen jelen van Avril 2 kedvenc színe: a fekete és a rózsaszín. A palackon van egy szegecses gyűrű is, mely igazán egyedivé varázsolja. A "Black Star" elnevezés nemcsak parfümöt foglal magába, hanem ezenkívül még dezodor, spray is megjelenik ezen a néven, melyet szintén nyáron vásárolhatunk meg.

Avril így nyilatkozott a parfümről:

" I´m really excited and can´t wait to share it with you. It has been a pretty cool experience. It´s so me in a bottle. I love the packaging. The name is Black Star! " - Igazán izgatott vagyok és alig várom, hogy megoszthassam veled is a parfümöt. Igazán szuper élmény volt. Én vagyok egy üvegben. Szeretem a csomagolását. A neve Black Star!

A Black Star hatás 

Az összetevők egy ragyogóan cikázó illatfelhőt hoznak létre, egy igazán energetikus illathoz.Avril a Black Star-ról: "Amikor megalkottam az illatot, azt tudtam, hogy egy sötét színű csokinak kell lennie... ez az egyik kedvenc édességem! Nagyon jó érzéssel töltött el, amikor kiderült, hogy ezt a nem várt összetevőt is tartalmazni fogja a Black Star."

Az üveg és a csomagolás

A Black Star üvege egyedi módon csillagot formáz. Ez a gyönyörűen formázott üveg egy váratlan kombinációval rendelkezik - eltávolítható szegecses gyűrű - amely magába foglalja Avril különlegesen bájos rockos stílusát. Annak érdekében, hogy még tovább ünnepeljük Avril punk életérzését, a külső csomagolást kedvenc szegecses bőr kiegészítője ihlette.Avril az üvegről:"Igazán szeretem a váratlan, megszokottól eltérő dolgokat kombinálni, mint például a pinket és a feketét?vagy a vidám kiegészítőket, mint a csillagot és a szegecset. És ez az, amit majd a parfümös üvegen is láthatsz. Tény, hogy majdnem azt akartam, hogy maga az üveg legyen egy kiegészítő, és ez az amiért láthatjátok az ezüst színű gyűrűt az üveg nyakán, amit akár nyaklánc díszként is lehet hordani."

A reklámját megnézheted itt: www.youtube.com/watch

Termékcsalád:

Galerie Galerie Galerie

 

 

 

Galerie Galerie Galerie Galerie

Black Star az üzletekben:

05~190.jpg 10~101.jpg 09~105.jpg 06~157.jpg 07~143.jpg u54066l166.jpg

Forgatási képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép